Koelcel huren voor narcissen

Wanneer u een koelcel wilt huren voor narcissen, zit u bij Koelhuis van den Berg in Noordwijkerhout goed. Onze speciaal ingerichte koelcellen bieden de perfecte omgeving om uw narcissen in optimale conditie te bewaren. Zo behouden deze delicate bloemen hun schoonheid en kwaliteit, van oogst tot verkoop.

Wilt u een koelcel huren om uw narcissen in optimale conditie te bewaren?
✓ 30.000m³ opslagcapaciteit
✓ Microscopisch stadiumonderzoek
✓ Breng- en ophaalservice

Koelcel huren om narcissen in perfecte staat te houden

Door een koelcel te huren slaat u uw narcissen onder de ideale omstandigheden op, wat belangrijk is voor het behoud van hun levensduur. In ons koelhuis reguleren we nauwgezet de temperatuur en vochtigheid om te zorgen dat de narcissen niet te snel verouderen. Deze precieze controle over het klimaat helpt ook om ziektes en bederf te voorkomen, wat de algehele kwaliteit van uw bloemen ten goede komt. Bovenstaande voordelen gelden ook wanneer u een koelcel huurt voor andere soorten bollen, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

plantbollen

De juiste luchtvochtigheid

De juiste tempratuur

Koelen

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bloemen worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen of verwarmen, maar ook de lucht verversing is van groot belang.

Vriezen

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten tot -4 graden Celsius in te vriezen. Dit brengt het groeiproces van de bollen, knollen en vaste planten tot rust.

Drogen

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol/knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie. Wij zorgen ervoor dat uw product van de perfecte kwaliteit blijft.

Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Wanneer u een koelcel voor narcissen wilt huren, vraagt u eenvoudig een offerte aan om meer te weten te komen over onze tarieven. Naast het huren van een koelcel voor narcissen, is het ook mogelijk om koelopslag voor bladgroen te regelen in onze faciliteiten, waardoor u een veelzijdige oplossing hebt voor al uw koelbehoeften.

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Telefoon:

Kantoor +31 (0)252-372411

Email:

info@koelhuisvandenberg.nl

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00