Koelcel huren voor bollen

U kunt een koelcel huren voor bollen bij Koelhuis van den Berg in Noordwijkerhout. Wij bieden gespecialiseerde koelopslag voor bollen en knollen aan, perfect afgestemd op de behoeften van uw gewassen. Een koelcel huren zorgt ervoor dat uw bollen onder ideale omstandigheden bewaard blijven, wat belangrijk is voor het behoud van hun kwaliteit en levensduur. Onze faciliteiten zijn uitgerust om elke soort bol en knol de juiste zorg te bieden..

Heeft u een gespecialiseerde koelcel beschikbaar voor het bewaren van bollen en knollen?
30.000m³ opslagcapaciteit
Microscopisch stadiumonderzoek
Breng- en ophaalservice

Koelcel huren voor bollen van perfecte kwaliteit

Om de perfecte kwaliteit van uw tulpen, lelies, hyacinten of narcissen te behouden, is het van belang om een speciale koelcel te huren voor deze bollen. Onze koelopslag voor bollen en knollen biedt niet alleen de mogelijkheid tot koelen en vriezen, maar ook tot het uitvoeren van stadiumonderzoek om te bepalen hoe lang bollen kou nodig hebben voordat ze geplant kunnen worden. Daarnaast hebben wij in onze koelopslag capaciteit om bollen en knollen te drogen, wat een integraal onderdeel is van het voorbereidingsproces voor opslag of verdere verwerking. Door een koelcel voor bollen bij ons te huren, kiest u voor een gecontroleerde omgeving die afgestemd is op de eisen van uw producten.

plantbollen

De juiste luchtvochtigheid

De juiste tempratuur

Koelen

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bloemen worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen of verwarmen, maar ook de lucht verversing is van groot belang.

Vriezen

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten tot -4 graden Celsius in te vriezen. Dit brengt het groeiproces van de bollen, knollen en vaste planten tot rust.

Drogen

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol/knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie. Wij zorgen ervoor dat uw product van de perfecte kwaliteit blijft.

Neem gerust contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden bij ons

Als gespecialiseerd koelhuis bieden wij u de mogelijkheid om een koelcel te huren voor bollen. Wij begrijpen de unieke vereisten van bollen- en knollenopslag en kunnen u voorzien van een dienst die niet alleen uw producten beschermt, maar ook hun levensduur en kwaliteit verhoogt. Kiezen voor onze koelopslag voor bollen en knollen betekent kiezen voor expertise, kwaliteit en service. Neem https://koelhuisvandenberg.nl/contact/contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken en te overleggen hoe wij u kunnen helpen uw bollen en knollen onder de beste condities te bewaren in onze koelopslag. Zo kunt u bij ons ook uw bloemenoogst opslaan. 

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Telefoon:

Kantoor +31 (0)252-372411

Email:

info@koelhuisvandenberg.nl

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00