Koelcel voor bloemen

Bij Koelhuis van den Berg in Noordwijkerhout huurt u eenvoudig een koelcel voor bloemen om uw bloemenoogst in op te slaan. Dit stelt u in staat om uw bloemen in de best mogelijke conditie te bewaren tot ze klaar zijn voor verkoop of verwerking. In onze koelcellen creëren we een optimaal klimaat voor verschillende soorten bloemen, waardoor u zeker bent van ideale bewaaromstandigheden.

Heeft u een koelcel nodig om uw bloemenoogst in op te slaan?
30.000m³ opslagcapaciteit
Microscopisch stadiumonderzoek
Breng- en ophaalservice

Uw bloemenoogst veilig opslaan in een koelcel voor bloemen

Als gespecialiseerd koelhuis begrijpen we het belang van goede opslagcondities. Wanneer u bij ons een koelcel voor bloemen huurt, kunt u niet alleen uw bloemenoogst veilig opslaan, maar ook de groeiomstandigheden beheersen. Op deze manier wordt de kwaliteit en levensduur van uw producten geoptimaliseerd. De juiste temperatuurregeling kan de ontwikkeling van gevoelige bloemsoorten, zoals tulpen en narcissen, aanzienlijk beïnvloeden. Bij het opslaan van uw bloemenoogst zorgen we naast het nauwkeurig regelen van de temperatuur ook voor optimale luchtverversing. Dit is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van uw bloemen. Luchtverversing helpt bij het voorkomen van ziektes en het vertragen van het verouderingsproces. Zo blijven uw bloemen langer vers en verkoopbaar.

plantbollen

De juiste luchtvochtigheid

De juiste tempratuur

Koelen

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bloemen worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen of verwarmen, maar ook de lucht verversing is van groot belang.

Vriezen

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten tot -4 graden Celsius in te vriezen. Dit brengt het groeiproces van de bollen, knollen en vaste planten tot rust.

Drogen

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol/knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie. Wij zorgen ervoor dat uw product van de perfecte kwaliteit blijft.

Neem gerust contact met ons op.

Bespreek de mogelijkheden voor uw oogst bij ons

Wanneer u uw bloemenoogst wilt opslaan, huurt u bij ons een koelcel voor bloemen. Daarnaast kunt u bij ons ook een koelcel huren voor bollen en planten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe onze koelcellen u kunnen helpen de versheid en kwaliteit van uw producten te maximaliseren.

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Telefoon:

Kantoor +31 (0)252-372411

Email:

info@koelhuisvandenberg.nl

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00