Koelcel huren voor tulpen

Bij Koelhuis van den Berg in Noordwijkerhout kunt u een koelcel huren voor tulpen. Wij bieden diverse koelopslagoplossingen aan die speciaal zijn ontworpen om tulpen in perfecte staat te houden. Door een koelcel te huren, zorgt u ervoor dat uw tulpen onder optimale omstandigheden bewaard blijven, waardoor ze langer vers en marktklaar zijn.

Overweegt u een koelcel te huren om uw tulpen vers en marktklaar te houden?
✓ 30.000m³ opslagcapaciteit
✓ Microscopisch stadiumonderzoek
✓ Breng- en ophaalservice

Koelcel huren met de juiste temperatuurregeling en luchtvochtigheid voor tulpen

Een koelcel huren voor tulpen in ons koelhuis betekent dat u profiteert van perfecte temperatuur- en vochtigheidscontrole. Dit is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit en levensduur van tulpen. Onze koelcellen zijn uitgerust met moderne systemen die constant de ideale omstandigheden handhaven, noodzakelijk voor de aard van tulpen. Deze voordelen gelden eveneens wanneer u een koelcel huurt voor andere bollen, waardoor u flexibel bent in het bewaren van verschillende soorten bloembollen onder dezelfde betrouwbare omstandigheden.

De juiste luchtvochtigheid

De juiste tempratuur

Koelen

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bloemen worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen of verwarmen, maar ook de lucht verversing is van groot belang.

Vriezen

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten tot -4 graden Celsius in te vriezen. Dit brengt het groeiproces van de bollen, knollen en vaste planten tot rust.

Drogen

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol/knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie. Wij zorgen ervoor dat uw product van de perfecte kwaliteit blijft.

Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Een koelcel huren is een investering in de kwaliteit en verkoopbaarheid van uw tulpen. Vraag vandaag nog een offerte aan om meer te leren over onze competitieve prijzen en uitstekende servicevoorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk om een koelcel te huren voor narcissen en andere bloemsoorten, waardoor u een complete oplossing voor uw koelbehoeften kunt vinden bij ons.

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Telefoon:

Kantoor +31 (0)252-372411

Email:

info@koelhuisvandenberg.nl

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00