Koelopslag voor bladgroen

Een betrouwbare koelopslag voor bladgroen vindt u bij Koelhuis van den Berg in Noordwijkerhout. Onze koelopslagfaciliteiten voor bladgroen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de versheid en kwaliteit van uw producten te garanderen, van opslag tot levering.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare koelopslagfaciliteit voor bladgroen?
30.000m³ opslagcapaciteit
Microscopisch stadiumonderzoek
Breng- en ophaalservice

Koelopslag met een optimaal klimaat voor bladgroen

Als koelhuis zorgen we ervoor dat onze koelcellen altijd een optimaal klimaat hebben. Dit betekent dat uw product, ongeacht het seizoen, altijd van de beste kwaliteit is. In onze koelopslag beheren we zorgvuldig de koel-, vries-, en droogprocessen om aan de behoeften van verschillende soorten bladgroen te voldoen. Dit toegewijde beheer van onze koelopslagfaciliteiten helpt ook bij het verlengen van de houdbaarheid van uw producten, waardoor u meer flexibiliteit krijgt in het plannen van de distributie en verkoop..

plantbollen

De juiste luchtvochtigheid

De juiste tempratuur

Koelen

Met de juiste temperatuurregeling tijdens de bewaarfase, kan de ontwikkeling van de bloemen worden vervroegd of verlaat. Het draait niet alleen om koelen of verwarmen, maar ook de lucht verversing is van groot belang.

Vriezen

Wij hebben de mogelijkheid om uw producten tot -4 graden Celsius in te vriezen. Dit brengt het groeiproces van de bollen, knollen en vaste planten tot rust.

Drogen

Het drogen en behandelen van de diversen soorten bol/knol en vaste planten vraagt om een nauwkeurig regelbare klimaatinstallatie. Wij zorgen ervoor dat uw product van de perfecte kwaliteit blijft.

Neem gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een koelopslag voor bladgroen, staan wij voor u klaar om de beste oplossing te bieden. Onze faciliteiten zijn niet alleen geschikt voor bladgroen, maar bieden ook speciaal ingerichte koelcellen voor de opslag van tulpen en een breed scala aan andere bloemen en producten. Dit is ideaal wanneer u uw bloemoogst wilt opslaan voor zowel korte als langere periodes, afhankelijk van de seizoensgebondenheid van de markt. Vraag een offerte aan voor een prijsindicatie.

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00

Adres:

Herenweg 358, 2211VH, Noordwijkerhout

Telefoon:

Kantoor +31 (0)252-372411

Email:

info@koelhuisvandenberg.nl

Werktijden:

Maandag-vrijdag: 8.00-17.00